Frituur met een familieverhaal, sinds 1994
Ik hoor je denken: wie is die Yves?
Yves Verschueren is mijn vader, een trotse friturist die in 1994, samen met mijn mama Carole, op het Winston Churchillplein de beste frituur van Ronse en omstreken opende.
Voor hen was frieten bakken een stiel, een vak om fier op te zijn. Die passie nam ik in 2010 met plezier over. Vandaag baat ik, Mathieu, samen met een gedreven team en mijn rechterhand — mijn mama Carole — Frituur Yves uit. Al meer dan 30 jaar zetten we hier lekkere frieten & gerechten, een vriendelijke bediening en een warme familietraditie op de kaart.
In onze frituur houden we vast aan de originele manier van werken: we gebruiken enkel de beste aardappelen, bakken in dagelijks verse plantaardige olie en bereiden naast de bekende snacks ook heerlijke, huisgemaakte gerechten. Dat is onze grootste troef.
Frituur Yves ligt tegenover het station, in het hart van Ronse. Op de taalgrens tussen Vlaanderen en Wallonië, en ook dáár zijn we trots op. Hier is iedereen welkom: families en vrienden, frietliefhebbers en kwaliteitszoekers, mensen van dichtbij én ver daarbuiten, in het Nederlands of het Frans. Welkom bij Frituur Yves!